polar-kraft

Dette er noen av de ansatte i Polar Kraft som sørger for at selskapet har oppsiktsvekkende gode resultater på kundetilfredshet og på lojalitet. (Foto: Polar Kraft)

Utfordrer de største

20. mai 2019

Ingen av de ti største strømleverandørene i Norge har mer lojale kunder enn Polar Kraft. Kun ett år etter selskapet ble etablert har Polar Kraft etablert seg i Norgestoppen.

Ingen av de ti største strømselskapene har kunder med høyere lojalitet enn Polar Kraft. Barcode-listen, en parallellmåling til Norsk Kundebarometer viser at Polar Kraft oppnår oppsiktsvekkende gode resultater på kundetilfredshet og på lojalitet, skriver selskapet på sine nettsider.

Ikke store nok
I Norsk Kundebarometer er det kun de ti største aktørene som får en offisiell listeplassering. Polar Kraft er foreløpig ikke store nok til å være på denne lista, men har likevel blitt målt på de samme kriteriene.

Og resultatene er helt i Norgestoppen, kun ett år etter at Polar Kraft oppstod som et resultat av fusjon mellom Kraftinor og SKS Kraftsalg.

På kundetilfredshet har Polar Kraft en score på 75,2, halvannet poeng bak vinneren i strømbransjen.

Fantastisk tillitserklæring
På lojalitet blant kundene har Polar Kraft en score på 81,4. Det ville gitt delt førsteplass i strømbransjen.

– En fantastisk tillitserklæring til oss. Samtidig en spore til å utvikle oss ytterligere i tiden fremover. I vår bransje er fornøyde og lojale kunder det som skal til for å vokse og kunne tilby stadig bedre produkter, sier kundesjef i Polar Kraft, Frode Schjenken Jensen.

Målingen er gjort av Barcode Intelligence som også er ansvarlig for Norsk Kundebarometer. Forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI har i over tjue år målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.

At et strømselskap har så fornøyde kunder er uvanlig og 75,2 poeng i kundetilfredshet gjør at Polar Kraft havner i kategorien «svært fornøyde kunder».

– Det er ikke så mange andre som har det i denne bransjen, sier daglig leder Hans Petter Wøien i Barcode Intelligence .

Polar Kraft er en lokal nordnorsk strømleverandør med forretningsadresse i Narvik. Selskapet har avdelingskontorer i Svolvær, Sortland, Myre, Ballangen, Harstad, Fauske og Bodø.

Skriv inn søkeord og trykk Enter