Om Nytt fra Narvikregionen

Hei og takk for at du leser.

Jeg har startet «Nytt fra Narvikregionen» som et forsøk på å løfte frem alt det positive som skjer i Narvikregionen.

Dette er ikke en nettavis i tradisjonell forstand og her vil du ikke finne løpende nyhetsdekning. Skal du følge utviklingen i nyhetsbildet anbefaler jeg å lese Fremover på nett eller papir, avisen dekker små og store lokale nyheter på en god måte.

Nytt fra Narvikregionen er noe annet, her vil du ikke finne de sakene som er resultatet av kritisk og granskende journalistikk.

Dette skal være et nettsted der du vil finne de gode historiene om mange spennende arbeidsplasser, om gode og trygge lokalsamfunn om nyskaping, innovasjon og spenstige investeringer, om rike og spennende kultur- og fritidstilbud og om optimisme og fremtidstro.

Mitt mål er å øke kjennskapen til en region som kommer til å oppleve stor vekst i årene som kommer, synliggjøre nærings- og arbeidslivet i regionen og gi mitt bidrag til økt tilflytting. Det betyr at jeg vil ha potensielle tilflyttere eller potensielle tilbakeflyttere i tankene når innholdet formes.

Mange av sakene kan ikke sies å være tradisjonelle nyhetssaker, men saker som forhåpentlig kan gi bedre kunnskap og øke stoltheten til oss som lever og bor i denne fantastiske regionen.

Dette nettstedet vil jevnlig bli oppdatert med nye saker, men ikke daglig. Én til to ganger i måneden vil en del aktuelle saker bli samlet i et nyhetsbrev som sendes ut til alle som ønsker det.

Jeg håper mange registrerer seg som mottakere og tipser andre om å gjøre det.

Så håper jeg innboksen min snart flommer over av tips og ideer til positive saker som flere burde få vite om.

Ta kontakt med meg på kjetil@nyttfranarvikregionen.no eller på mobil 95 70 63 00.

Vennlig hilsen
Kjetil Moe

«Nytt fra Narvikregionen» eies og driftes av Moe Media, org nr. 980 270 513 mva

Skriv inn søkeord og trykk Enter