frode_kristian_danielsen

Frode Kristian Danielsen (Pressefoto)

Ny administrerende direktør

27. oktober 2019

Frode Kristian Danielsen er tilsatt som ny administrerende direktør i Narvikgården AS.

Prosessen med å finne erstatteren til Erik Sommerli har ifølge styreleder i Narvikgården Børge Edvardsen Klingan pågått siden tidlig i sommer da Sommerli sa opp for å bli daglig leder i Ballangen Sjøfarm.

Den 53-år gamle Frode Kristian Danielsen er fra Tromsø, men ønsker nå å flytte til Narvik. Dermed kommer han også nærmere hytta han og kona Tone-Beathe Øvrevoll har bygget i Efjord.

Danielsen har høyere revisorutdanning fra NHH og er godt kjent i næringslivet i Nord Norge hvor han i vel 20 år som partner har bygget og ledet noen av landsdelens sterkeste kompetansemiljøer innenfor revisjon, rådgivning, advokat og regnskapstjenester, skriver Narvikgården i en pressemelding.

Etter å ha arbeidet i revisjonsselskapet PwC i mange år, og bygd opp og ledet selskapet i Tromsø, ble han i 2015 leder for konkurrenten BDO som i 2017 var engasjert av Narvik kommune for å evaluere kommunens organisering av næringsutvikling, eiendom og administrasjon.

– Danielsen har både i rollen som revisor og rådgiver arbeidet med noen av de største offentlige- og privateide foretakene i landsdelen. I bagasjen har han med seg en sterk faglig kompetanse innenfor forretningsutvikling, juss og økonomi, heter det i pressemeldingen.

Styreleder Edvardsen Klingan i Narvikgården beskriver den nye direktøren som utadvendt, strategisk og utviklingsorientert og med god kjennskap til eiendom og forretningsutvikling.

– Han oppfattes som kreativ, løsningsorientert og er en sterk pådriver for vekst og utvikling, skriver Edvardsen Klingan.

– Vi er veldig fornøyd med at Frode Kristian Danielsen har takket ja til stillingen og er sikker på at han i sin rolle som administrerende direktør i Narvikgården AS vil bidra til etablering, trivsel og vekst i vår region, skriver han.

Narvikgården AS er 100 prosent eid av Narvik kommune.

Skriv inn søkeord og trykk Enter