sveinerikkristiansen

Direktør Svein Erik Kristiansen i Narvikregionen Næringsforening. (Foto: Kjetil Moe/moemedia.no)

Presenterer milliardmuligheter for næringslivet

29. oktober 2018

Et betydelig antall milliarder kroner skal de neste årene investeres i nye bygg og ny infrastgruktur i Narvikregionen. Nå inviteres næringslivet til informasjonsmøte om små og store byggeprosjekt.

Selv om de store samferdselsprosjektene som Hålogalandsbrua og kryssingsspor på Ofotbanen snart er ferdig bygd skal det fortsatt investeres flere milliarder kroner i andre prosjekt i regionen de nærmeste årene.

Potensielle oppdragsmuligheter
Nytt fra Narvikregionen har tidligere skrevet om kommende milliardinvesteringer i nye skolebygg, men det stopper ikke der.

Annonse

Annonse

Veiprosjekt, flystasjonen på Evenes, flere leilighetsbygg, næringsbygg og renoverings- og oppussingsprosjekter er bare noe eksempler på potensielle oppdragsmuligheter for næringslivet.

– Det skal investeres betydelig i regionen og vi inviterer derfor medlemmer og andre interesserte til en «Byggebørs» der flere av disse prosjektene skal presenteres. Det gir en unik mulighet å få direkte informasjon fra de som arbeider med disse prosjektene, forteller direktør Svein Erik Kristiansen i Narvikregionen Næringsforening.

Samlet oversikt
Næringsforeningen har arrangert Byggebørs i flere år og dette arrangementet samler alltid mange deltakere. I år arrangeres Byggebørsen 19. november på Universitetet i Narvik.

– Deltakerne får en samlet oversikt over mange av prosjektene der lokale leverandører har muligheter for små og store oppdrag og de får detaljert informasjon om når de ulike prosjektene blir lagt ut på anbud og i hvilken form anbudene kommer, sier Kristiansen.

created by dji camera

Det vil ikke mangle på oppdragsmuligheter i Narvikfjellet de nærmeste årene. (Foto: Kjetil Moe/moemedia.no)

På Byggebørsen vil blant andre Forsvarsbygg, Ofoten Midt-Troms Boligbyggelag, Bane Nor, Narvik Havn og Narvikfjellet presentere nye oppdragsmuligheter.

Mer informasjon om Byggebørsen og påmeldingsmuligheter finner du på nettsidene til Narvikregionen Næringsforening.

Annonse

Annonse

Skriv inn søkeord og trykk Enter