podkast_cruise

En av episodene av podkasten «Havnens Hus» handler om cruisesatsingen. Fra venstre: Lise Janita Hansen (Visit Narvik), Grethe Parker (Cruise Narvik), Kjetil Moe (Moe Media) og havnedirektør Rune J. Arnøy.

Lager podkast fra Havnens Hus

14. august 2019

Narvik Havn har lansert en podkast for å informere om hva det kommunale foretaket arbeider med. Det skal i første omgang lages sju episoder av Podkasten «Havnens Hus».

– Det skjer mye spennende i Narvik Havn og gjennom denne podkasten ønsker vi å fortelle om noe av dette, sier havnedirektør Rune J. Arnøy i Narvik Havn KF.

Har publisert to episoder
De to første episodene er allerede publisert og finnes blant annet på Spotify og Soundcloud og blir også å finne på Itunes i løpet av noen dager. Episodene blir også lagt ut på Narvik Havns nettsted: narvikhavn.no.

I den første episoden presenterer havnedirektør Rune J. Arnøy og programleder Kjetil Moe mange av prosjektene Narvik Havn arbeider med.

I den andre episoden rettes fokus på Narvik Havns mangeårige satsing på flere cruiseanløp og ikke minst bygging av den nye cruisekaia. Cruisekoordinator Grethe Parker i Cruise Narvik og daglig leder Lise Janita Hansen i Visit Narvik er gjester og forteller hva denne satsingen betyr for hele Narvikregionen.

Spent på reaksjonene
– Narvik har en havn med muligheter og en fremtid som vil være bra for alle, det er det vi vil forsøke å formidle i disse episodene, sier en spent havnedirektør.

– Ja, jeg er spent på reaksjonene av denne noe utradisjonelle måten å informere på. For oss er det viktig å informere innbyggere, kunder, politikere og samarbeidspartnerne om saker vi jobber med og det håper og tror jeg vil komme godt frem i episodene vi lager, sier Arnøy.

Serien blir produsert av Moe Media.

Hør podkasten her.

Skriv inn søkeord og trykk Enter