kordriktigspor_2

NY KONTRAKT: Riktig Spor Narvik As + Økoråd = sant. Lokale Økoråd valgte lokalt da profilen skal bygges om. Fra venstre, Kenneth Kristensen, designer, Anders Horne, kontorleder, Brita Bjørnbakk, daglig leder, Geir Arne Mathisen, daglig leder Økoråd, Ingrid Sørensen, senior designer, Stian Berg Johansen, intraksjonsdesigner.

Valgte lokalt for å pusse opp profilen

12. april 2019

Økoråd Gruppen skal pusse opp profilen. Har valgt Riktig Spor Narvik AS som leverandør for webdesign og profilutforming.

Økoråd er en gruppering med lokalt eide regnskapskontorer lokalisert i Vesterålen, Ofoten og Salten. Nå skal Riktig Spor Narvik AS hjelpe kjeden med å bygge en felles identitet, og å friske opp profilen til en fremtidig merkevare.

Annonse

Annonse

En tydeligere profil
– Økoråd har snart 70 ansatte med en sterk lidenskap for tall og de er en viktig samarbeidspartner for sine kunder. Riktig Spor har den samme lidenskapen for kommunikasjon og design. Vi er sikre på at samarbeidet vil bidra til større kjennskap og helt nye markeder og forretningsområder for Økoråd, sier kontorleder Anders Horne i Riktig Spor Narvik AS.

Økoråd ønsker mer synlighet og en tydeligere profil i sine respektive markeder.

– Gruppen har en vekststrategi og ønsker flere regnskapskontorer med på laget. Riktig Spor Narvik skal hjelpe Økoråd å utvikle digitale flater som gjør møtet med kunder og samarbeidspartnere enklere, sier kontorleder Anders Horne i Riktig Spor Narvik AS.

Nærhet til kundene
Geir Arne Mathisen er daglig leder i Økoråd Gruppen og forteller at avtalen i utgangspunktet innebærer utvikling av en helt ny nettside og ny og tydeligere profil i markedet.

– Hvert enkelt kontor har sin styrke i sin lokale forankring og nærhet til kundenes hverdag.  Vi har svært kompetente ansatte som hver dag står på for sine kunder, både som regnskapsførere og rådgivere innenfor alt som har med økonomi å gjøre. I sum mener vi dette gir Økoråd Gruppen høy troverdighet i markedet og kundene trygghet i forhold til å få den til enhver tid beste kompetanse og rådgiving, sier Mathisen.

– Økoråd skal fremstå som en seriøs og tydelig aktør. Vi ønsker å tiltrekke oss de beste når vi rekrutterer nye økonomirådgivere til våre kontorer. Det betyr at vi ønsker å ha de beste rådgivere på det som har med økonomi å gjøre, men like viktig er det å være gode arbeidsgivere og få folk til å trives på jobben, da gir vi de beste rådene, sier Geir Arne Mathisen.

Kilde: Pressemelding.

Annonse

Annonse

Skriv inn søkeord og trykk Enter