trond_hotel_narvik

Trond Olsen er en av eierne i selskapet som nå har kjøpt eiendommen Kongens gate 36. Der skal det fortsatt være hotell.

Har kjøpt hotelleiendom

16.januar 2019

Alpi Eiendom AS har kjøpt eiendommen Kongens gate 36 i Narvik, kjent som Narvik Hotel. Hotellet stengte dørene før jul, men det skal fortsatt drives hotell i bygget.

Bak Alpi Eiendom AS står Trond Olsen og John Christian Eriksson.

– Vi har kjøpt eiendommen fordi vi har tro på Narvik og det som skjer. Vi er nå i en fase hvor vi vurder en fremtidig driftsmodell for et nisjehotell for forretningsreisende og turister, sier Trond Olsen.

Annonse

Annonse

Kongens gate 36 ble lagt ut for salg for halvannet år siden og det har vært flere interessenter. Det tok likevel tid før eiendommen skiftet eier, men nå bekrefter altså Trond Olsen at eiendommen ble kjøpt i fjor høst og at de nye eierne overtok bygget 30. desember i fjor.

Narvik Hotel er av de godt voksne mest kjent som Wivel Hotell og ble tatt i bruk i 1954 etter at trebygningen som sto på samme tomt brant under krigshandlingene i juni 1940. I mange år ble det drevet restaurant- og cafevirksomhet og også annen forretningsvirksomhet i bygget, men de siste årene har det kun vært hotelldrift.

I en periode fremover vil hotellet være stengt. De nye eierne vil bruke noe tid på å planlegge og gjennomføre nødvendig renovering.

Narvik Hotel har 34 rom og har vært et populært hotell for forretningsreisende og turister.

Annonse

Annonse

Skriv inn søkeord og trykk Enter