styret_ahk

Det nyvalgte styret skal forberede det som kan bli et nytt navn på klubben. (Foto: Ankenes Håndballklubb)

Nytt styre forbereder navneendring

12.april 2019

Ankenes Håndballklubb kan om kort tid skifte navn, hvis medlemmene vil. Et nyvalgt styre skal nå forberede et ekstraordinært årsmøte og styret ber om forslag til nytt navn.

Den aktive håndballklubben har ambisjoner om å være noe annet enn en bydelsklubb på Ankenes. Klubben har herre og damelag og flere aldersbestemte lag og rekrutterer stadig flere medlemmer og ønsker å være en håndballklubb for hele nye Narvik kommune.

Annonse

Annonse

Eventuelt nytt navn
Håndballklubben håper å få til aktivitet i Bjerkvik, Ballangen, Ankenes, Kjøpsvik og i Narvik og da har navnedebatten dreid seg om det er rett å beholde navnet Ankenes Håndballklubb.

Styret har tidligere lansert navn som Narvik/Ankenes HK, Ofoten HK eller NOR HK (Narvik og Regionen HåndballKlubb).

På årsmøtet torsdag kveld ble det bestemt at et eventuelt nytt navn på klubben skal vedtas på et ekstraordinært årsmøte og styret inviterer nå alle medlemmer til å komme med innspill til navn.

I det ekstraordinære årsmøtet skal også regnskapet endelig vedtas. Det var ikke klart da det ordinære årsmøtet ble holdt, men ifølge klubben skal det gå mot et lite overskudd. Klubben sliter med gammel gjeld, men har inngått en nedbetalingsavtale med Narvik kommune som gjør at klubben skal være gjeldfri om halvannet år.

Valgte nytt styre

Kristoffer Åsheim Johansen ble gjenvalgt som leder og styret består i tillegg av Simen Lian Kleiving (nestleder, Gro Helene Klingenberg (kasserer), Maria Bostad Dahl (sportslig leder) Elisabeth Riishaug, Stine Sollie Nilsen, Anders Horne, Ørjan Jakobsen og Knut Eirik Sletbakk.

Marianne Bakkejord, Karina Lindqvist og Silje Brækkan Rønning er varamedlemmer og valgkomiteen består av Morten Borgen og Ingrid Jørgensen Skogli.

Ble AHK-ildsjel

ahk_ildsjel

Ingrid Jørgensen Skogli og Kristoffer Åsheim Johansen. (Foto: Ankenes Håndballklubb)

På årsmøtet ble Ingrid Jørgensen Skogli utnevnt til tidenes første AHK-ildsjel. Hun er håndballmamma, oppkvinne for G10 og organisator bak både aktivitetshelgen som arrangeres i starten av sesongen og for turneringen Nordkraft Mini.

– Et råskinn av ei dame – som virkelig fortjener heder og ære. Det er det for såvidt mange i klubben som gjør, og i årene fremover skal mange flere få sine påskjønnelser, skriver klubben.

Annonse

Annonse

Skriv inn søkeord og trykk Enter