ingeholm

Inge Holm er konstituert som assisterende utdanningssjef. (Foto: Marianne Aasheim/Nordland fylkeskommune)

Blir assisterende utdanningssjef

10. april 2019

Narvikmannen Inge Holm er konstituert som assisterende utdanningssjef i Nordland fylkeskommune. Han er til daglig rektor ved Hadsel videregående skole.

Inge Holm skal være assisterende utdanningssjef i ett år fra 1.august i år. Holm som opprinnelig er fra Narvik har hatt flere lederjobber innen skoleverket i Bodø og Hadsel og ved Universitetet i Nordland.

Annonse

Annonse

Inge Holm har vært rektor på Hadsel videregående skole siden januar 2014. Han vil ha permisjon fra sin stilling som rektor fram til 31.7.2021.

– Utdanningsetaten står overfor spennende, men også krevende utfordringer de kommende årene, blant annet med innføring av nye læreplaner i alle fag og ny yrkesfagsstruktur. Jeg er derfor veldig glad for at Inge Holm skal bidra i den videre utviklingen av videregående opplæring i Nordland med sin brede erfaring fra skoleverket, sier utdanningssjef Nina Ellingsen Høiskari.

Inge Holm er utdannet allmennlærer, med tilleggsutdanning i kroppsøving og organisasjon og ledelse, ulike lederstudier, samt spesialpedagogikk.

Kilde: Pressemelding fra Nordland fylkeskommune

Annonse

Annonse

Skriv inn søkeord og trykk Enter