runee

Ordfører Rune Edvardsen i Narvik kommune er et skritt nærmere å ønske velkommen til et alpin VM i Narvik. (Arkivfoto: Kalle Punsvik/punsvikfoto.no)

Anbefaler ja til Narvik

12.november 2018

Narvik bør bli Norges kandidat til VM i alpint i 2027. Det mener arbeidsgruppen som har vurdert søknadene fra Narvik og Kvitfjell/Hafjell.

– Narvik er best egnet til å bringe et VM til Norge, sa arrangementssjef Terje Lund i Norges skiforbund da han konkluderte arbeidsgruppens arbeid.

Arbeidsgruppens innstilling ble lagt frem i ettermiddag og styret i Norges skiforbund tar en endelig avgjørelse mandag 19.november.

Ordfører Rune Edvardsen i Narvik er svært godt fornøyd med arbeidsgruppens innstilling. Han er spesielt glad for at arbeidsgruppen har gått så detaljert til verks på de enkelte delene av søknaden.

– Det viser at den jobben som er gjort med søknaden er gjort på en god måte. Det er mange som har bidratt til søknaden, de har gjort en veldig god jobb, sier Edvardsen som også er styreleder i Alpin VM 2025 AS.

Jeg er selvsagt fornøyd med innstillingen fra arbeidsgruppen, men nå må vi bare vente på avgjørelsen som styret i skiforbundet tar neste mandag, sier han.

– Nå venter enda en uke i spenning og ingenting er avgjort før skiforbundets styre har sagt sitt. Men det er helt klart at vi mener vi har den beste søknaden og det prosjektet som har størst sjanser til å nå gjennom internasjonalt.

– Vi vil gi verden det beste verdensmesterskapet, sier Rune Edvardsen.

Annonse

Annonse

Annonse

Skriv inn søkeord og trykk Enter