Ann Kristin Andreassen

De som har planer om å starte egen bedrift bør gå etablererkurs. – All erfaring viser at det er en god start, sier Ann Kristin Andreassen.

Vil hjelpe gründere

13. august 2019

Ann Kristin Andreassen har i mange år hjulpet gründere fra hele landet. Nå vil hun hjelpe de som vil starte egen bedrift i Narvikregionen.

– Et gründerkurs er en smart start, sier Ann Kristin Andreassen. Hun er daglig leder i Norinnova Narvik som er ansvarlig for gjennomføring av kurset.

Gode tilbakemeldinger
Hun viser til gode tilbakemeldinger på slike kurs. Evaluering viser at gründere som har gått dette kurset før de starter en bedrift har mye større sjanse for å lykkes enn de som ikke har dette grunnlaget.

Over 70 prosent av bedriftene var fortsatt i full drift fire år etter at gründeren hadde gjennomført dette kurset.

– Kurset passer like godt for oppstartsbedrifter som for etablere bedrifter, opplyser Andreassen og forteller at hver kursdeltaker også får tildelt 10 timer veiledning i løpet av kursperioden. Alt til en kurspris på 500 kroner.

Oppstart i september
At kursprisen er så lav er takket være tilskudd fra Innovasjon Norge. Kurset arrangeres på oppdrag for Futurum AS.

Første kurskveld arrangeres 10. september og etter ni kvelder skal deltakerne ha fått det grunnlaget og den oversikten som trenges for at oppstarten skal gå så smertefritt som mulig.

Les mer om kurset på nettsidene til Futurum, næringsselskapet til Narvik kommune.

Skriv inn søkeord og trykk Enter